top of page

Bli medlem

Kabloom Network ger dig som egenföretagare inom kreativitet, skapande, hälsa och livsstil ett nätverk av likasinnade kollegor. Nätverket är hands on, handlingskraftigt, på plats i din vardag med den digitala plattformen som bas men även möjlighet att mötas fysiskt på våra meetionpoints.

Vi vet att DU är en riktig stjärna! Med massor av idéer, kunskap och förmåga! Vi vet också att livet som egenföretagare kan vara svårt och ibland lite ensamt. Vi behöver påminna oss om att ta hand om oss själva, få inspiration och framför allt likasinnade att bolla idéer med. Vi vill genom nätverket Kabloom ge dig möjligheten att boosta mjukvaran i ditt företag, alltså Dig! Din inspiration, hälsa och motivation! Vi vill se dig och ditt företag blomstra!

leende flicka

"Ditt välmående är grunden till ett välmående företag!"

SYNLIGHET FYSISKT & ONLINE

Som medlem i nätverket synliggörs du och din verksamhet i våra sociala kanaler, vår hemsida och på våra Meetingpoints.

FACEBOOKGRUPP

Som medlem får du automatiskt tillgång till en sluten Facebookgrupp för ditt område samt för alla medlemar i Sverige. Detta för att kunna kommunicera, knyta kontakter och hitta nya samarbeten.

GIVE & TAKE

Varje månad ger du en timme av din tid fylld med en aktivitet eller en produkt som du väljer, kopplat till din profession. Alla timmar samlas i en bank där du varje månad också tar en timme från någon annan. Vi byter helt enkelt med varandra! En gitarrlektion mot en massagetid kanske?! Eller en timmes designrådgivning mot ett coachande samtal?! Ett fantastiskt utbyte av kompetens och inspiration!

 

NÄTVERKSTRÄFFAR

 Varje vecka erbjuds möjlighet att träffas eller genomföra en aktivitet tillsammans. Det fungerar att delta online eller att plocka ner till en fysisk plats. Ibland är det en stor träff för alla och ibland delas ni in i mindre grupper. Det kan vara exempelvis en ”walk and talk”, ett yogapass, en workshop eller föreläsning. I samband med detta finns såklart möjligheten att nätverka med varandra. Två flugor i en smäll helt enkelt!

Idag erbjuds fysiska träffar endast i Falun men vi söker fler Meetingpoints och arrangerar träffar online för er som bor på annan ort.

KOMPETENSFÖRSTÄRKNING

Tillsammans med våra härliga och kompetenta partners erbjuder vi hjälp och stöd inom företagsrelaterade ämnen så som ekonomi, marknadsföring, mental träning och hälsa.

MEETINGPOINTS

Varje meetingpoint ger er medlemar i Kabloom möjlighet att mötas fysiskt, skapar aktiviteter på plats och ger dig dessutom rabatter och erbjudanden som förenklar din vardag.

Vi söker just nu fler meetingpoints som vill arbeta med oss genom att erbjuda Kabloommedlemar ett extra stöd och samtidigt få möjlighet till fler engagerade personer på din plats?

Nyfiken? Maila oss på info@kabloomnetwork.com

DETTA FÅR DU

 • Tillgång till vår medlemsplattform online
   

 • Synlighet för för såväl medlemmar som besökare på kabloomnetwork.com

 • Give & take-shopen
   

 • Hjälp med marknadsföring av dig och dina aktiviteter i våra sociala medier och på våra meetingpoints
   

 • Nätverksträffar varje vecka
   

 • Fysiska mötesplatser
   

 • Utbildningar och coachning
   

Välkommen att hänga på!

 • KABLOOM MEDLEM

  500kr
  Varje år
  Dags att skaffa kunskap, kollegor och massor av inspiration!
   
  • Synlighet online
  • Facebookgrupp
  • Give & take
  • Nätverksträffar
  • Partnerworkshops
bottom of page