top of page

VAD GÖR EN MEETINGPOINT?

En meetingpoint erbjuder er Kabloommedlemar en möjlighet att mötas och extra erbjudanden  efter de förutsättningar som finns på just denna plats. Det kan röra sig om möjlighet till drop in co-working, rabatterade priser på bokning av rum och kurslokaler eller liknande. Kika extra på förutsättningarna på just din meetingpoint nedan. Glöm inte bort att besöka andra meetingpoints än den som ligger allra närmast. En liten trip till en annan stad ger dig nya kollegor, ett härligt miljöombyte och massor av inspiration.

BLI EN MEETINGPOINT

Om du driver ett workspace, hub eller studio som boostar människors växkraft skulle du kanske passa som meetingpoint för Kabloom Network! Som meetingpoint erbjuder du Kablooms medlemmar det lilla extra och ersätts ekonomiskt i relation till det antal medlemar som finns inom ditt upptagsområde. Vi prioriterar att använda privatägda platser för att stötta dig, egenföretagare som skapar mötesplatser som sprider goodvibes till världen!

Skicka din intresseanmälan till info@kabloom.com!

Kabloom
Meetingpoints

VAD ÄR DET?

Vi vill kunna erbjuda dig ett stort nationellt nätverk där du kan ta  del av utbudet vart du än befinner dig och använder därför den digitala plattformen som grund. Vi vill också måna om vikten av att kunna dela sin vardag med kollegor på nära håll. Ta den där spontankaffen på lunchen, dela skrivbord med någon eller skapa häftiga lokala samarbeten! Vi kommer under 2022 därför att utveckla vårt utbud av Meetingpoints där lokala hubar som arbetar i samma anda som Kabloom kan ansöka om att få bli en plats som tar hand om Kabloommedlemarna på orten lite extra!

bottom of page