top of page

Så blomstrar
Kabloom!

HISTORIA

VAD VI GÖR

Kabloom Network startades våren 2021 av företaget Art of Mine  i Falun. Detta för att skapa en plattform där du som valt livet som egenföretagare för att kunna blomstra i din fulla potential kan hitta likasinnade och dessutom få stöd och kunskap kring ditt företagande. Kanske är det såhär vi förändrar världen, genom att stötta varandra när vi följer våra drömmar och bestämmer oss för att bli våra bästa jag.

Art of Mine drivs av  Viktoria Åkesson Forsman och arbetar just med att skapa mötesplatser och nätverk, att stötta i livvstilsval som går i den riktning som hjärat viskar och att sprida välmående och kreativ glädje till världen!

Besök Art of Mine's plattform HÄR!

Kabloom har sin bas som en digital plattform där kunskap delas och kontakter skapas över hela Svergie. Vi månar om vikten av att träffa likasinnade face to face och utvecklar därför under 2022 samarbeten med Meetingpoints runt om i Sverige som månar lite extra om Kabloommedlemarna på orten och möjliggör möten med kollegor på hemmaplan.

Vi arbetar med kunniga partners runt om i landet för att ge dig och ditt företagande just vad du behöver. Kunskap kring själva företagandet blandas med såväl fysiks som mental träning samt aktiviteter för att ge dig den sociala kontakt du behöver. Vi vill att du ska växa och blomstra i ditt företagande!

bottom of page