top of page

Team Kabloom

DITT VÄLMÅENDE ÄR GRUNDEN TILL ETT VÄLMÅENDE FÖRETAG

Vi arbetar med kunniga partners runt om i landet för att ge dig och ditt företagande just vad du behöver. Kunskap kring själva företagandet blandas med såväl fysiks som mental träning samt aktiviteter för att ge dig den sociala kontakt du behöver.

 

Vi vill att du ska växa och blomstra i ditt företagande och vet om att ditt välmående är grunden till ett välmående företag. Därför börjar vi där!

VAD VI GÖR

Våra partners ger dig onlinebaserad kunskap via webbinar och frågestunder. Du kan dessutom boka personlig rådgivning hos vissa av våra partners och även ta del av rabatterade priser på ett utökat kursutbud.

elin t.jpg

Elin har lång erfarenhet som företagare inom hälsa och  arbetar nu som innovationsledare på Innovation Park som hjälper människor med idéer, företagare och changemakers att ta nästa steg. Elin brinner extra för unga, demokrati och jämställdhet och älskar att undersöka och ifrågasätta normer och gamla sanningar som håller oss tillbaka.

@staysoft.place

@tienvieri

 Elin Tienvieri

Jessica Ceynold.png

Jessica driver världens största instagramkonto inom sitt område.

Hon delar med sig sin kunskap om hur du attraherar rätt följare till ditt instagramkonto och hur du kan bedriva en lönsam verksamhet med detta som utgångspunkt.

 

@themadcutters

Miia Företagspeppen.jpg

Mia vill hjälpa fler företagare att förstå sitt företags ekonomi genom att vara ett bollplank längs vägen. Hon vill att fler skall tycka att ekonomi är riktigt kul om man bara ger det en chans. Mia har erfarenhet av att själv driva företag inom smyckes och inredningsbranchen och måna års erfarenhet som ekonom i olika roller.

www.foretagspeppen.se

Företagspeppen

bottom of page